Friday, October 9, 2009

Dileme


Barbatii nu ar trebui sa aiba ziua de nastere. Pe certificatul lor de nastere ar trebui sa scrie "nascut in anul ..." si atat. Ar trebui sa isi serbeze "ziua de nastere" numai pana la varsta la care accepta cadouri jucarii si dulciuri. Sa va explic...
De fiecare data cand se apropie ziua de nastere a unui barbat fie el amic sau iubit sexul frumos si slab este pus la mare incercare. Ce cadou sa-i iau? De ce v-am lua cadou brichete sofisticate cand tot restul anului incercam sa va convingem ca fumatul nu face bine la sanatate? La fel si cu bautura. Poti sa faci cadou o bluza, un parfum, o carte daca citeste, ceva ce sa aiba legatura cu vreo pasiune de-a lui. Daca cunosti un barbat de mai mult de 5 ani esti pusa in mare dificultate. Trebuie neaparat sa repeti cadoul din anul unu sau doi. Daca mai pun la socoteala si Mos Craciun, Iepurasul ai incurcat-o. Daca are si nume de sfant clar ai ghinion. :))
La femei e simplu. Niciodata nu avem prea multe haine, cosmetice, parfumuri, creme (pentru maini, pentru picioare, pentru corp, pentru unghii si toate vin in variante de zi si noapte :)) ), bijuterii, tot felul de decoratiuni pt camera, flori. Cand ati epuizat toate prostiile astea care noua ne trebuiesc am implinit 70 de ani si mai departe nu mai conteaza.
Dar exista si o parte plina a paharului. Nu e dracu asa de negru. Orice i-ati face cadou peste doua luni va uita. Pentru ca barbatii nu tin cont de nimicurile astea, noi ne agitam ca Pepsi.
AM ZIS!!!

P.S.: Acest post este un pamflet si trebuie tratat ca si atare.


Dar asa-i ca am dreptate, fetelor?

3 comments:

dreamr said...

Ha ha, asta-i buna!
Dar ti-ai pus intrebarea "daca are mai multe nume de sfinti?", cum am si eu...
Poate prietenii sau amicii tai sunt cam pretentiosi la cadouri. Eu ma multumesc cu un simplu "La multi ani" si un pupic, sau mai multi.
Te poate face mai fericit o bricheta decat afectiunea celor din jurul tau?
Nu cred si nici nu am "pretentia" sa gandeasca toti ca si mine.

Anonymous said...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Anonymous said...

Top-Grade underwear website to
acqure CK at marvellous price.
Please visit http://www.chilotick.com. Displace all over the world !